over ons
Wij nemen u alle zorgen uithanden. Zolang het uw auto betreft lossen wij alle problemen op.

Autoservice Jan Schenk is al vele jaren een begrip in de Zaanstreek en daar buiten. Van oudsher zijn wij een auto reparatie en onderhoudsbedrijf. U kunt bij ons terecht met elk merk voertuig. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Honda.

Voor elk probleem bieden wij een oplossing en wij denken altijd met u mee. Een storing wordt met geavanceerde apparatuur uitgelezen en vervolgens op adequate wijze opgelost. Ook voor olieverversen en ander regulier onderhoud kunt u uiteraard bij ons terecht. Banden wisselen? Geen probleem! Zomer en winterbanden slaan wij voor u op. Wilt u een trekhaak gemonteerd hebben? Wij leveren en monteren hem.

Kortom, voor alle werkzaamheden aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen u graag zo veel mogelijk van dienst zijn. Wij helpen u met het wisselen van zomer en winterbanden en laten u vervolgens niet met vier extra wielen naar huis gaan. Wij slaan die netjes onder geconditioneerde omstandigheden voor u op. Een andere service die wij bieden betreft in en verkoop van een auto's. Wilt u een andere auto? Wij helpen u zoeken!

Onze service zou niet compleet zijn als wij u niet verder helpen met vervangend vervoer. Wij hebben een gratis leenauto, maar ook een leenfiets beschikbaar. Vraag hier naar bij het maken van een afspraak. U kunt overigens ook altijd op uw auto wachten. Wij schenken een prima kopje koffie of thee en er is Wi-Fi beschikbaar.

Wij begrijpen dat uw auto een uiterst functioneel product is. Een snelle reparatie of montage, de beschikbaarheid van vervangend vervoer en/of gebruik van ons Wi-Fi netwerk. Wij doen er alles aan om het ongemak van het tijdelijk niet kunnen gebruiken van uw eigen auto zoveel mogelijk te beperken.