occasions
Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's.

Door de jaren heen heeft Autoservice Jan Schenk een naam opgebouwd die gefundeerd wordt door eerlijkheid, kwaliteit en scherpe prijs. In onze voorraad occasions is voor iedereen wat te vinden.

Wij verkopen voornamelijk kleine tot middenklasse personen auto's tegen scherpe prijzen. De occasions die wij u aanbieden zijn van diverse betrouwbare merken en worden door ons altijd eerst volledig gecontroleerd en zo nodig in perfecte conditie gebracht.

Bekijk hier vrijblijvend ons aanbod aan occasions op Marktplaats en mocht u een occasion zien die u aanspreekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en bent natuurlijk tot niks verplicht. Ook bent u altijd welkom op openings tijden voor het bezichtigen van onze auto's of om een proefrit te maken. Neemt u hier vooral de tijd voor.

Wilt u bij ons langskomen om rond te kijken of een proefrit in een van onze occasions te maken, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Of neem vrijblijvend contact met ons op en aan de hand van de details kunnen wij de mogelijkheden bespreken.

Wij hopen u graag aan onze tevreden klantenkring te kunnen toevoegen en heten u alvast van harte welkom bij Autoservice Jan Schenk.