Onze services & diensten

Wij nemen u alle zorgen uithanden. Zolang het uw auto betreft lossen wij alle problemen op.

Wij begrijpen dat uw auto een uiterst functioneel product is. Een snelle reparatie of montage, de beschikbaarheid van gratis vervangend vervoer en/of gebruik van ons Wi-Fi netwerk. Wij doen er alles aan om het ongemak van het tijdelijk niet kunnen gebruiken van uw eigen auto zoveel mogelijk te beperken.

Tips

• Schakel al bij lage toerentallen naar een hogere versnelling.
• Rijdt zoveel mogelijk met een gelijkmatige snelheid.
• Rijdt bij 80 kilometer per uur in de vijfde versnelling.
• Schakel bij 50 kilometer al naar de vierde.
• Zet bij een korte stop de motor af.
• Gebruik cruise control wanneer u deze heeft.
Een lekke of beschadigde band is vaak nog te repareren. Van belang is dat u niet door blijft rijden op de beschadigde band. Laat uw beschadigde band direct vervangen of repareren. Voor reparatie mag een beschadiging niet groter zijn dan 6 mm. De beschadiging moet dan wel in het loopvlak zitten. Beschadigingen aan de rand of zijkant zijn onherstelbaar.
U kunt zelf eenvoudig constateren of ruitenwissers vervangen moeten worden. Namelijk als het ruit niet goed schoon geveegd wordt. Bij overmatig geluid tijdens wissen of als de rubbers aan de uiteinden loslaten is het ook tijd voor nieuwe wissers.
Het moment van olie verversen wordt over het algemeen bepaald door het aantal gereden kilometers en/of verstreken tijd. Autofabrikanten geven voor elke model de intervallen op. Vele auto's geven tegenwoordig zelf aan wanneer het tijd is voor het verversen van olie door middel van een elctronisch signaal. Uw garage zal bij olieverversen ook aangeven wanneer de olie weer vervangen moet worden.
Bandenwissel vindt plaats als de temperatuur onder of boven 7°C komt. Dit zal ongeveer overeenkomen met de overgang naar zomer en wintertijd. Houd hierover contact met uw garage. Zij kunnen u het best adviseren.Onderhoud plegen aan uw auto is belangrijk. Vele onderdelen benodigen controle en onderhoud op allerlei verschillende momenten. Dit is vastgelegd in een door de fabrikant opgesteld schema. Uw garage is daarvan op de hoogte. Overleg met hen over een onderhoudsplan.
  • Voeg antivries toe aan de ruitensproeiervloeistof.

  • Vermijdt zoveel mogelijk het gebruik van de handrem. Deze kan vastvriezen.

  • Smeer de deur waar deze het rubber raakt in met vaseline ter voorkoming van dichtvriezen.

  • Was uw auto regelmatig om strooizout te verwijderen. Een goede poetsbeurt met waslaag is aan te raden.

  • Voorkom bevroren sloten door ze voor de vrieskou intreedt in te spuiten met kruipolie.
  • Hoe netjes u ook bent. Elke auto zal na een bepaalde periode gebruikssporen vertonen. Een doffe lak of vuil interieur. Het reinigen en poetsen van auto's staat tegenwoordig op een hoog niveau. Uw garage heeft de beschikking over speciale gereedschappen en professionele middelen voor een prachtig resultaat. U rijdt weer met een glimlach op uw gezicht. Bij verkoop zal het bovendien leiden tot een hogere inruilwaarde.