Reparatie en vervanging

Reparatie en vervanging

Reparatie is pas mogelijk als het probleem bekend is. Vaak is een gebrek snel zichtbaar, maar met de toename van electronische toepassingen in auto's soms niet zonder hulpmiddelen vast te stellen. Wij beschikken over geavanceerde uitleesapparatuur om ook deze gebrekken op te sporen.

De electronica in auto's maakt het rijden steeds prettiger en luxer. Gaat er iets mis dan zal die electronica u ook waarschuwingen voor een probleem. Dit wordt meestal kenbaar door onderstaande storingsindicatie, die dan in uw dashboard verschijnt. Kom in zo'n geval bij ons langs. Wij helpen u graag verder.


Vanzelfsprekend repareren wij ook alle andere zaken die los staan van het motormanagement. Zo vervangen wij uitlaten, remmen en alle andere mechanische onderdelen aan uw auto. Het lijstje hiernaast is slechts een selectie van onze werkzaamheden. Heeft u een probleem met uw auto, van welke aard dan ook, neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag bij het maken van een afspraak naar de gratis leenauto of fiets, zodat wij die voor u kunnen reserveren. Natuurlijk mag u ook bij ons blijven wachten. Wij schenken een heerlijk kopje koffie of thee. Tevens is er een leestafel aanwezig en kunt u gebruik maken van gratis WiFi.